make-up artiste

Word een Bridgerton beauty met deze tips

Heb jij de 8 afleveringen van de serie Bridgerton al verslonden? Is het je ook opgevallen dat de acteurs en actrices er altijd vlekkeloos uitzien? We hebben het dan voornamelijk over de diamant van het seizoen Daphne, gespeeld door Phoebe Dynevor. Hoe krijgt zij nu die prachtig stralende huid? De make-up artiste van de show, Lynda Pearce, heeft haar tips & tricks gedeeld op Instagram. We hebben ze voor jou verzameld en hieronder opgesomd. 

Skincare is de sleutel tot succes 

Vooraleer Lynda make-up aanbrengt, bereidt ze de huid zo goed mogelijk voor. Dat doet ze door een gezichts- en oogmasker te gebruiken. Beide legt ze even in de koelkast voordat ze deze gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd is en zal stralen. Daarnaast verhelpen de oogmaskers donkere cirkels onder je ogen. Vervolgens gebruikt ze micellair water en twee verschillende cleansers om de huid te reinigen. Tot slot smeert ze nog wat dagcrème op het gezicht. Zorg er dus voor dat je een goede huidverzorgingsroutine hebt vooraleer je make-up aanbrengt. 

Een natuurlijke basisgezicht

Dan is het nu tijd om make-up aan te brengen. Kies voor een lichte foundation of een getinte moisturizer. Een zware basis past namelijk niet in de periode waarin Bridgerton zich afspeelt. Hierna brengt ze concealer onder de ogen aan of gebruikt ze het om imperfecties weg te werken. Om de basis zo vlekkeloos mogelijk te maken gebruikt Lynda een translucent powder. Door dit doorschijnend poeder zal je huid mat en egaal worden. 

Vervolgens wil de make-up artiste het gezicht meer definiëren. Dit doet ze door een beetje crème kleur of bronzer onder de jukbenen aan te brengen. Hierna gebruikt ze Daphné’s signature beauty product: blush. Kies voor een lichtroze kleur om het er zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien. Het is belangrijk dat je kijkt wat er past bij jouw huidskleur, dit is voor iedereen anders. Blush kan je altijd opbouwen of terug verzachten met een make up borsteltje. Als laatste brengt Lynda nog een klein beetje highlighter aan. 

Prachtige ogen benadrukken

Daphne draagt niet veel oogschaduw. Er wordt eerst een primer aangebracht op haar oogleden. Daarna brengt Pearce twee subtiele kleuren aan, bijvoorbeeld Malt en Bun van MAC. Vervolgens verlengt ze haar wimpers met een bruine mascara. Af en toe gebruikt ze ook een licht bruine eyeliner voor een extra wow factor. Om de wenkbrauwen te definiëren gebruikt ze een liquid eyebrow liner en wenkbrauwborsteltje om alles te verzachten. Daarnaast brengt ze een lichte oogschaduw of subtiele highlighter aan onder de wenkbrauw om die plek te laten opvallen. 

Een natuurlijke lip

Dan zijn we bij de laatste stap aangekomen: lippen. Om de natuurlijke look te behouden, kiest Lynda voor een lipliner die bij de lipkleur van de actrice past en combineert ze dat met een matchende lippenstift. Soms gebruikt ze zelfs een lippenbalsem. Daphne is een natuurlijke schoonheid, daarom wordt er geen opvallende make up gebruikt. De regel van minimalistische make-up geldt trouwens voor de hele cast. Enkel de koningin draagt af en toe een opvallende lippenstift

Met deze tips word jij een echte Bridgerton. Ben jij klaar voor het volgende seizoen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *