moederdag

Moederdag: zo verras je je moeder op afstand

Moederdag valt dit jaar op 9 mei, je hebt dus nog een aantal dagen om een leuke verrassing te regelen. Is het dit jaar niet mogelijk om de dag met je moeder door te brengen? Geen paniek! Met deze 5 manieren zet je jouw lieve mama op afstand in het zonnetje.

Zeg het met bloemen flowers

Zet je mama eens letterlijk in de bloemetjes. Met een fleurig boeket tover je zeker en vast een glimlach op het gezicht. Het is een klassiek Moederdag cadeau, maar in plaats van zelf naar de bloemist te gaan, kan je ook online een bloemetje uitkiezen. Ook kan je bij de meeste online webshops direct een extra cadeautje meesturen. Denk maar aan een flesje wijn of cava, een doosje chocolade of een mooie vaas. Vergeet niet om een leuk kaartje met een mooi gedichtje toe te voegen. Wees er wel snel bij, want jij bent vast niet de enige die een boeketje wil laten bezorgen. 

Laat een ontbijtje bezorgen

Er gaat niets boven het genieten van een lekker ontbijtje op bed. Nu je uit huis bent, zal je moeder het zeker niet zien aankomen als er plots een ontbijtmand voor de deur staat. Je hoeft het niet ver te zoeken, er zijn heel wat lokale horecazaken die deze service aanbieden. Vaak kan je nog wat extra lekkers toevoegen zoals een flesje cava of een speciaal gebakje. Dat wordt smullen!

Maak tijd voor haar vrij

Als er iets is wat moeders graag doen, dan is het wel even bijkletsen met de kids! Gelukkig kan je tegenwoordig met één druk op de knop je moeder (video)bellen. Verras haar met een telefoontje en vertel al je gekke verhalen. Je kan het zelfs nog gezelliger maken door een groepsgesprek te starten met je broers en/of zussen erbij. Dat zal ze zeker appreciëren! Nog een ander leuk ideetje: maak wat tijd vrij en doe samen een leuke wandeling.

Verwen je mama met cadeautjescadeau

Moederdag is dé dag om je mama te verwennen met allerlei cadeautjes. Kies voor een prachtige ketting of ga voor opvallende oorbellen. Ook een nieuwe outfit zal ze zeker en vast graag krijgen. Een zomers kleedje of rokje zijn altijd een goede optie, gecombineerd met een nieuwe lippenstift natuurlijk. Je kan ook een verwenpakket laten leveren met daarin wat lekkers en een paar flessen wijn of allerlei producten waarmee ze zichzelf kan verwennen zoals gezichtsmaskers en bruisballen. Het is leuk om even te skypen wanneer ze het cadeautje opent, zo kan je live haar reactie zien. 

Stuur haar op avontuur

Wil je dit jaar eens flink uitpakken? Doe dan een belevenis cadeau! Ga bijvoorbeeld samen een weekendje weg of plan een dagje ontspanning in een wellness. Er bestaan oneindig veel cadeaubonnen, er zal zeker iets tussen zitten waar jouw mama blij mee is. Met dit cadeautje sla je zelfs twee vliegen in één klap: je moeder kan op avontuur én jullie spenderen samen wat tijd. Van een win-win situatie gesproken.

Met deze vijf tips kan je jouw lieve mama in de bloemetjes zetten en een welverdiende leuke dag bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *