Refurbished iPad 2019

Kies voor een refurbished duurzame iPad en bespaar geld

Men kiest steeds sneller voor een refurbished product. Een refurbished product is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens beter voor het milieu. Kies je voor refurbished dan heb je ook de zekerheid van een goed werkend product en dat is fijn voor iedereen.

Betekenis refurbished

Refurbished is een bekende term in de IT wereld en betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Refurbished producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Zo zijn er laptops, tablets en smartphones die nauwelijks gebruikt worden. Deze producten verdienen een tweede leven. Een refurbished aanbieder biedt deze producten aan nadat alles is gecontroleerd. Er wordt onder andere gekeken naar de WiFi, beeldscherm, besturingssysteem en batterij. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Op deze manier heb je een product die zo goed is als nieuw. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPad om uitgebreid films te kijken en heb je geen groot budget. Dan is de refurbished iPad 2019 geschikt voor jou. Kies je voor refurbished dan kies je voor een duurzame iPad. 

Voordelen refurbished iPad

Een iPad kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kan je een iPad gebruiken als kookboek in je keuken. Zorg er dan voor dat je de geschikte iPad houder hebt, zoals een draaibare bookcase, zodat je de iPad in elke gewenste positie kan neerzetten. Je kan de iPad ook gebruiken als leesboek of leerboek die je gemakkelijk overal kan meenemen. Er zijn diverse educatieve apps die je kan dowloaden voor kinderen of volwassenen. Een iPad is ook geschikt voor zakelijk gebruik. De iPad 2019 kun je koppelen aan een Smart Keyboard en een Apple Pencil. Op deze manier kan je gemakkelijk navigeren. Er zijn natuurlijk meerdere iPads met deze mogelijkheid. Een refurbished iPad betekent ook een duurzame iPad. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Door een iPad een tweede leven te geven, zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Zo zetten wij samen een stapje dichterbij naar een groenere toekomst. 

Refurbished webshop

Een officiële refurbished aanbieder verkoopt refurbished producten die je kan vergelijken met producten die nieuw zijn in de winkel. Alleen zijn deze producten veel goedkoper, omdat je ze een tweede leven geeft. Bij Refurbished.be profiteer je altijd van 3 jaar garantie op jouw aankoop en gratis verzending. Alle producten bij Refurbished.be worden gecontroleerd op meer dan 50 punten. Daarnaast kan je altijd terecht voor jouw vragen bij de klantenservice. Zo ben jij verzekerd van een goed werkend product en kan je lang genieten van jouw refurbished product!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *