tv kijken

Het nieuwe seizoen van De Mol gaat van start

Het is weer zo ver! Op 21 maart 2021 start het nieuwe seizoen van De Mol. 10 onbekende Vlamingen trekken erop uit met één gezamenlijk doel: zo veel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. Al is één kandidaat het daar niet mee eens. Dit jaar reisden de kandidaten niet af naar een zuiderse locatie, maar voeren ze alle opdrachten uit langs de wilde Moezel, de Rijn, dwars door de prachtige natuur van de Beierse Alpen tot in het überhippe, bruisende Berlijn. Wil jij je goed voorbereiden op de eerste aflevering? Wij hebben voor jou alle kandidaten op een rijtje gezet. 

Dami, 21 

De jongste kandidate woont in Gent en is studente psychologie, een handige studie voor een mol. Ze zal haar kennis gebruiken om het vertrouwen van de groep te winnen om zo al dan niet een geheim te bewaren. Dami is een emotionele vrouw, dat kan haar wel parten spelen als mol, niet? 

Jasmien, 30

Net zoals vorig jaar doet er ook deze keer een advocate mee. Zoals ze zelf zegt kan ze goed liegen en manipuleren zonder haar enthousiasme te verliezen. Ze is erg competitief en weet niet of ze het over haar hart krijgt om bewust spelletjes te saboteren. Wat denk jij? Zou Jasmien een goede mol kunnen zijn? 

Jens, 30

Deze schrijnwerker is impulsief en competitief, hij kan zich volledig verliezen in het spel. Zijn doel is om zoveel mogelijk te genieten en er zolang mogelijk in te blijven. Jens is sociaal en wil zo het vertrouwen van de groep winnen. 

Annelotte, 26

Deze 26-jarige recruiter doet mee aan dit fantastische programma omdat ze nood heeft aan een avontuur. Ze is competitief en zal er alles aan doen om geld in de groepspot te brengen. Ze zegt zelf dat ze manipulatief is, maar geen pokerface heeft. 2 eigenschappen die een mol toch moet hebben. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Mol (@demol_play4)

Katrien, 39

Ze vindt dat een goede mol op elk moment heel alert moet zijn. Een eigenschap die een vaatchirurg zoals haarzelf toch moet hebben, vind je niet? Ze kan niet wachten om op avontuur te gaan en nieuwe mensen te ontdekken.

Kevin, 30

Hij houdt graag mensen voor de gek en speelt vaak spelletjes zoals Weerwolven of Saboteur. Deze jurist vindt dat hij veel praat en daarom geen goede mol zou kunnen zijn. Al kan dat natuurlijk ook een goede tactiek zijn. 

Lennart, 25

Deze opvoeder kan niet wachten om de zoektocht en het onvergetelijke avontuur aan te gaan. Hij wil genieten van het spel en zo veel mogelijk plezier maken. Hij vindt zichzelf geen goede mol omdat Lennart liever spontaan lacht zonder te veel na te denken over al het saboteren. 

Philip, 52

Als docent marketing heeft hij in zijn leven al heel wat meegemaakt waardoor hij genoeg ervaring heeft om de mol te zijn. Hij vindt zichzelf een flapuit en is bang dat hij als mol op een late avond of vroege ochtend zijn rol zal vergeten. Hij zal niet alleen goed luisteren naar de andere kandidaten, maar ook analyseren wat ze doen. 

Samina, 42

Deze Limburgse dame kan makkelijk mensen iets wijsmaken en kan zich goed inleven in verschillende situaties. Ze is een heel empatisch persoon, wat ze geen goede eigenschap vindt van een mol. 

Sven, 41

Horen, zien en zwijgen: dat is de strategie van deze horeca-uitbater. Hij zal zich eerder op de achtergrond houden om zo iedereen te analyseren. 

Heb jij al een aantal verdachten die je in de eerste aflevering zeker goed in de gaten zal houden? Wij alvast wel! Bekijk hieronder nog snel de trailer voor het nieuwe seizoen begint.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *