workout thuis

Op zoek naar workouts? Deze 5 fitgirls tonen hoe het moet

Kan jij wel een nieuwe workout gebruiken? Ben je op zoek naar motivatie of inspiratie? Op YouTube vind je enorm veel workout video’s, maar welke zijn de moeite waard om eens te proberen? We hebben 5 bekende fitgirls op een rijtje gezet om jou op weg te helpen.

Pamela Reif

De 22-jarige Pamela Reif is een echte fitness freak, ze maakt namelijk al sinds haar zestiende workout video’s. In al deze jaren heeft ze 5.88 M abonnees verzameld op haar channel. Je vindt er voornamelijk video’s van 10 tot 20 minuten, perfect voor als je niet veel tijd hebt. Je kan er ook meerdere combineren voor een intensieve sportsessie. De video’s richten zich op alle spieren in het lichaam, meestal focust ze op 1 spiergroep per workout. Tot slot vind je ook warm up en stretch video’s terug. 

Natacha Océane

workoutHet channel van Natacha focust zich niet alleen op sporten, maar ook op voeding. Daarnaast maakt ze heel wat video’s waar ze verschillende challenges uitprobeert. Door middel van haar kanaal geeft ze een kijkje in haar leven van wat ze eet, hoe ze sport tot persoonlijke gebeurtenissen. De meeste workouts focussen zich op oefeningen met een hoge intensiteit, deze zijn niet voor beginners. Na je eerste workout zal je zeker uitgeput op de grond neervallen. 

Madfit

Met haar sterk groeiend kanaal wil ze je motiveren met echte workouts die iedereen kan. Op haar YouTube kanaal vind je heel wat workouts terug die zich focussen op het trainen van je buikspieren. Daarnaast heeft ze heel wat leuke dans workouts in elkaar gestoken, zo kan je sporten op de grootste hits van het moment. Ben je eerder fan van muziek uit de zero’s of 90’s? Je vindt het allemaal op haar kanaal. Maak er een volledige danssessie van door meerdere video’s te combineren. 

Sanne Vloet

yogaDit Nederlands model heeft meegedaan aan heel wat modeshows zoals Victoria’s Secret. Ze doet voornamelijk aan pilates om in vorm te blijven. Op haar YouTube kanaal vind je heel wat video’s over haar eet- en sportgewoonten, je kan haar modellenleven op de voet volgen. Je vindt er lekkere gezonde recepten en rustige maar intensieve workouts. De meeste duren 10 tot 20 minuten en kan je gemakkelijk thuis doen. Wees maar zeker dat er een aantal zweetdruppels op je voorhoofd zullen verschijnen.

Lilly Sabri

Lilly is een fysiotherapeute die haar kennis deelt via haar YouTube kanaal. Je vindt er wel honderden video’s terug. Ze plaatst workouts voor je billen, benen, buikspieren, armen, rugspieren, kortom voor alle spieren die je hebt. Sommige video’s zijn zelfs 30 of 45 minuten lang. Daarnaast filmt ze ook af en toe een Q&A video waarin ze zoveel mogelijk vragen beantwoord. Je kan dus bij Lilly terecht voor inspiratie en advies. Tot slot heeft ze haar eigen bedrijf, namelijk Lean with Lilly. Je kan er resistance banden kopen, recepten terugvinden en gezondheidsprogramma’s volgen. 

Denk eraan dat deze meiden professionals zijn. Het is normaal als je de eerste keren niet alles perfect mee kan doen. Zij doen dit bijna elke dag en zijn er enorm goed in, het is dan ook hun job. Forceer jezelf dus niet en voel je niet schuldig als je een paar herhalingen minder doet. Je zal na een paar keer zeker vooruitgang boeken. Met deze dames is jouw summerbody in no time klaar. Veel sport (en zweet) plezier!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *