Valentijn

De perfecte valentijn at home

De dag van de liefde komt er weer aan! Jammer genoeg, zullen we dit jaar valentijn thuis moeten vieren. Dit wil echter niet zeggen dat het geen leuke dag kan zijn. Valentijn valt dit jaar op een zondag, het perfecte moment om samen thuis door te brengen. We horen je al denken: wat moeten we dan de hele dag doen? Geen paniek, wij hebben de perfecte dag voor jullie samengesteld. 

Een geweldige start

Een ontbijtje op bed, het is cliché, maar wie heeft dat nu niet graag? Als je een vroege vogel bent, kan je ‘s morgens naar de bakker gaan en de beste koffiekoeken meenemen. Zet wat koffie of pers een beetje fruitsap. Ondertussen verzamel je het beleg, yoghurt en fruit op een schaal en klaar. Breng alles naar de slaapkamer en verras jouw geliefde. Je kan natuurlijk ook een ontbijtje bestellen en laten leveren. Zijn jullie beide geen ochtendmensen? Dan kunnen jullie, eens uit bed, samen pannenkoeken maken. Plezier gegarandeerd en het is nog lekker ook. Dé perfecte manier om de dag mee te starten. 

Een romantische dag

Haal na het ontbijt een frisse neus en ga voor een romantische wandeling. Kies voor een korte wandeling in de buurt of maak een lange wandeling door de natuur. Neem je tijd en geniet van elkaars gezelschap, dit zal jullie zeker deugd doen! Daarnaast kan je ook eens jullie eerste date herbeleven. 

Is het eten wat gezakt? Keer dan terug naar huis. Maak een lichte lunch of eet de restjes van de ontbijtmand op. Je kan ook een romantische picknick organiseren. Tot slot zijn er heel wat leuke activiteiten waar jullie je in de namiddag mee kunnen bezighouden. Zo kunnen jullie gezelschapsspelletjes spelen, een online escaperoom doen of een mysterie oplossen. Het is belangrijk om ook wat tijd voor jezelf te nemen. Laat je vriendje even gamen zodat jij een kleine spa avond kan houden. Jullie kunnen natuurlijk ook samen een wellness dagje houden en eindigen met een romantische massage. 

Een chille avonddate

Bestel jullie favoriete take away en laat de filmavond beginnen. Kijk een reeks films zoals Harry Potter of Twilight. Jullie kunnen ook kiezen voor een aantal romantische films of een mengeling van genres. Aan jullie de keuze! Daarnaast kan je een valentijnsmenu bestellen bij een restaurant in de buurt. Er zijn enorm veel restaurants die een menu opstellen en deze komen leveren. Doe een paar kaarsjes aan, zet een rustig muziekje op en laat het feestmaal beginnen. Vergeet niet om een dessertje te bestellen of er zelf een te maken. Valentijnsdag kan natuurlijk niet doorgaan zonder chocolade. Na deze lekkere maaltijd zet je een slow nummer op en dans je in elkaars armen. Dans op een paar nummers en kijk elkaar eens diep in de ogen. Romantischer dan dat kan haast niet!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *