Vrouw leest een brochure 

Kun je nog steeds offline adverteren voor je bedrijf?

In een wereld waarin bijna alles digitaal is, vraag je jezelf misschien wel af of je offline nog wel je bedrijf kunt promoten. Wat is nog een manier om mijn bedrijf offline onder de aandacht te brengen. In deze blog gaan we in op hoe je nog steeds offline je bedrijf onder de mens kunt krijgen, aangezien ondanks de digitalisering er ook behoefte is aan iets tastbaars. 

Het promoten met een brochure 

Een van de manieren voor het promoten van je bedrijf in een niet digitale omgeving, is aan de hand van een brochure. Een brochure is namelijk tastbaar reclamemateriaal wat makkelijk meegenomen kan worden, door mensen die er serieus interesse in hebben. Doordat een brochure zo doelgericht meegenomen wordt, is het een hele effectieve manier van reclame voeren. Aangezien die wie niet geïnteresseerd zijn waarschijnlijk geen brochure aannemen of meenemen.

Het maken van een brochure 

Tegenwoordig kun je ook heel makkelijk een brochure maken. Je kunt gemakkelijk online zelf een professionele brochure maken. Wanneer je het namelijk zelf maakt bespaar je op de kosten van het uitbesteden, maar weet je ook zeker dat de brochure gemaakt wordt zoals jij hem wilt hebben. Het mooie van online bestellen van een brochure is dat je deze gelijk op hoogwaardige kwaliteit kan laten printen, daarnaast biedt het ook de mogelijkheid voor snelle levering. Zo hoef je geen maand te wachten op je promotiemateriaal.    

Het promoten met een tijdschrift

Ook zou je ervoor kunnen kiezen om te gaan promoten door een eigen tijdschrift maken. Een eigen tijdschrift is net als een brochure een tastbaar reclamemateriaal. Maar het kan minder zakelijk zijn dan een brochure. Een brochure is direct gericht op het product of de dienst, terwijl je een tijdschrift algemener kunt houden. Bij een tijdschrift kun je wel verwijzen naar jouw product of dienst, om daarnaast er ook algemene informatie over te geven.   

Het maken van een eigen tijdschrift 

Net als bij het maken van een brochure kun je ook gemakkelijk online een tijdschrift maken. Het maken van een eigen tijdschrift is wel meer werk dan een brochure, aangezien een tijdschrift veel informatiever is. Maar ook omdat er verhalen geschreven worden in een tijdschrift, om deze minder zakelijk te maken. En ook bij het maken van een eigen tijdschrift, kun je deze gemakkelijk laten printen van hoogwaardig materiaal. Daarnaast kan je deze ook weer snel laten bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *