Trouwjurk

De spannendste dag van je leven welke jurk trek je aan?

Op de meest spannende dag van je leven wil je er zeker van zijn dat alles perfect is. Zo wil je dat de bruiloft zelf tot in de puntjes verzorgd is, zodat het een dag wordt om niet meer te vergeten. Een van de belangrijke en misschien wel de moeilijkste voorbereiding op de bruiloft, is het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. Een trouwjurk is namelijk niet zomaar een jurk, maar is de jurk waarin je er op je best uit ziet. En dat op de mooiste dag van je leven. Daarom proberen we jou met deze blog te inspireren om de juiste trouwjurk te vinden.  

Prinsessen trouwjurk

Als eerste trouwjurk gaan we het hebben over de prinsessen trouwjurk. Zoals de naam het eigenlijk al prijsgeeft is een prinsessen trouwjurk, een trouwjurk welke je als een echte prinses laat voelen. Met deze trouwjurk kun je jouw huwelijkssprookje compleet maken. Het ontwerp van de jurk begint bij een strakke afwerking rond de taille, vanuit de taille bloeit deze jurk uit tot een volumineuze rok. Deze rok is net zo vol als dat deze in de sprookjes is, waardoor de jurk een hele goede indruk achter laat. De prinsessen jurk is de volste jurk die we in deze blog bespreken. 

A-lijn trouwjurk   

Om de trouwjurken van vol naar slank te laten gaan, gaan we het nu hebben over de A-lijn trouwjurk. Zoals eigenlijk al gezegd werd is de A-lijn trouwjurk minder vol dan de prinsessen trouwjurk. De A-lijn jurk gaat meer naar de klassieke trouwjurk toe. Deze begint net als de prinsessen trouwjurk strak om de taille, maar het grote verschil zit hem in de rok. Waar de prinsessen jurk in een keer heel vol wordt, wordt de A-lijn geleidelijk voller. Deze trouwjurk wordt ook wel omschreven als een klassieke silhouet.

Zeemeerminnen trouwjurk  

En als smalste trouwjurk, gaan we het nu hebben over de zeemeerminnen trouwjurk ook wel trouwjurk mermaid genoemd. De zeemeerminnen trouwjurk is een hele opmerkelijke jurk, aangezien deze veel van het lichaam van de vrouw laat zien. Hiermee bedoelen we de lichaam lijnen en niet dat er veel prijs wordt gegeven. Deze trouwjurk zit namelijk niet alleen strak om de taille maar deze loopt helemaal door, tot aan onder de heupen waar deze trouwjurk strak om het lichaam heen zit. En onder de heupen loopt ook deze weer wat breder uit dan de rest van de jurk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *