dromen waarmaken

Jouw droom wordt werkelijkheid met de DIDID app

Dromen doen we allemaal, maar ze concreet maken is zo makkelijk nog niet. Vaak ontbreekt het aan budget, creativiteit en doorzettingsvermogen. Een beetje hulp bij het doen uitkomen van die dromen is niet erg. Dit is waar de gratis DIDID app in beeld komt. Dit gaat jou namelijk helpen alle excuses opzij te zetten en jouw droom werkelijkheid te maken!

Waar droom je van?

De vraag is nu, welke droom wil jij doen uitkomen? Wil je graag op reis, een nieuw interieur, trouwen of wil je een nieuwe televisie? Wat het ook is, met DIDID wordt het de realiteit.

didid dromen

In de app kies je jouw droom. Heb je nu zelf geen inspiratie, dan kun je altijd de dromen van anderen bekijken en eventueel overnemen. Doe wat inspiratie op en dan kom jij vast en zeker zelf met toffe ideeën.

Om het geheel definitief te maken voeg je ook een budget en deadline toe. Dit maakt de droom concreet en zorgt dat je enige druk voelt om het geheel werkelijkheid te maken. Zorg wel dat de deadline realistisch is, maak het jezelf niet te moeilijk. Overigens kun je zowel het budget als de deadline nog altijd aanpassen. 

Maak een planning

Bij het doen uitkomen van dromen moet je uiteraard een planning maken. We nemen een roadtrip als voorbeeld. Met een gepland budget van €5.000 is de vraag welke euro je waaraan besteedt. Zo moet je voor een roadtrip vervoer regelen, maar mogelijk ook een hotel.

Vergeet toegang tot bepaalde parken, gebouwen en andere attracties niet. Ga je op restaurant of toch zelf koken? In de app voeg je items toe. Deze items zijn de onderdelen waar je voor moet sparen. Bijvoorbeeld die camper of dat hotel. In de app vind je deze items allemaal terug.

Sparen en sponsoren

maak dromen waarDIDID kent nog een leuke toevoeging. Je kunt namelijk jouw spaarrekening koppelen aan de app. Zo kun je precies zien hoeveel geld je al gespaard hebt voor welk item. Je koppelt de bedragen aan de verschillende items die jij aan jouw droom hebt gekoppeld. De app geeft op deze manier een duidelijk overzicht van de voortgang.

Ook is er de mogelijkheid om mensen te sponsoren. Mogelijk zijn vrienden, kennissen of familieleden zo gecharmeerd van jouw plannen, dat ze willen bijdragen. Wanneer jouw spaarrekening gekoppeld is aan de app, kunnen anderen ervoor kiezen te sponsoren. Zo krijgt jouw droom die extra boost! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *