Badkamer Inspiratie

De nieuwste inspiratie voor jouw badkamer

Zoek je de nieuwste inspiratie voor jouw badkamer?  Als het om badkamers gaat, zijn er momenteel diverse leuke trends. Maar wat zijn eigenlijk de badkamertrends die nog lang ‘in’ zullen blijven en dus niet mogen ontbreken in jouw badkamer? Wij zochten uit wat de nieuwste trends zijn en hebben wat inspiratie voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je inspireren door de mooiste stijlen voor je badkamer.

Japandi in de badkamer

Eén van de nieuwste badkamertrends is toch wel Japandi. Hierbij worden minimalistische items en items uit de Scandinavische woonstijl met elkaar gecombineerd. Hierdoor oogt je badkamer strak, minimalistisch en rustig. Bij Japandi staat het gebruik van natuurlijke materialen, lichte kleuren en organische vormen centraal.

Groen

Groen komt steeds meer terug in de badkamer. En deze mooie kleur biedt diverse mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om groene tegels in de badkamer te plaatsen, maar je kan ook kiezen voor een groene waskom, een groen badkamerkastje en andere accessoires in deze kleur. Veel mensen kiezen ervoor om groene tegels in de badkamer te plaatsen. Daarnaast is het zeker aan te raden om te kiezen voor planten in de badkamer. Zo wordt de badkamer nog groener en voeg je er een gezellige sfeer aan toe. Ook zijn planten in de badkamer gezond en zuiveren ze de lucht. Wel is het aan te raden om planten te kopen die geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Zwart

Ook zwart is een kleur die steeds meer in de badkamer terug is te zien. Zo kan je tegenwoordig een glazen douche kopen met zwarte randen en worden ook zwarte wasbakken, kranen en accessoires zoals zwarte zeepdispensers volop gezien in de badkamer. Met de kleur zwart kan je diverse kanten op. Zo kan je de badkamer van een elegante look voorzien of deze juist een stoere uitstraling geven. Je kan voor een geheel zwarte badkamer gaan of er juist voor kiezen om meerdere zwarte elementen in de badkamer te plaatsen.

Retro

Ook retro is weer helemaal terug. Zo worden er momenteel volop Terrazzo tegels in de badkamer gezien. Bovendien zal je verschillende retro kleuren weer gaan zien, waaronder paars, diepgroen, terracotta en donkerblauw. Jouw retro badkamer maak je vervolgens compleet met een mooi vrijstaand bad op pootjes.

Welke trends ga jij in de badkamer toepassen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *