Kardashians - Walt Disney Television

De meest memorabele momenten uit Keeping Up With The Kardashians

18 maart is het zover. Na 14 jaar drama start het allerlaatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Als je denkt: “Eindelijk, hoe konden die zo lang op tv blijven?”, dan wil dat vast zeggen dat dit je guilty pleasure is en je diep van binnen super droevig bent. Geen zorgen, wij bewaren je geheim! Als eerbetoon blikken we even terug op de meest hilarische en memorabele momenten van 20 seizoenen KUWTK.

“Kim, stop taking selfies, your sister is going to jail” (seizoen 3)

Het meest bekende fragment van de Kardashians. Initieel werd Khloe aangeklaagd voor een DUI (driving under the influence). Omdat ze de voorwaarden van haar proeftijd niet nakwam, werd ze veroordeeld tot een celstraf van 30 dagen. Khloe spendeerde uiteindelijk maar 3 uur in de cel vanwege een cellentekort. De celstraf zelf bracht minder commotie met zich mee dan de weg ernaartoe. Zus Kim kon namelijk niet stoppen met selfies nemen. Leuk weetje: momager Kris heeft de mugshot van Khloe ingekaderd in haar home-office staan. De selfie van Kim heeft helaas geen plek kunnen bemachtigen.

“Don’t be f****ng rude” (seizoen 3)

De enige zekerheid in het leven is de hoeveelheid drama in KUWTK. De zussen staan erom bekend om van de kleinste futiliteiten een grote ruzie te maken. Lang verhaal kort: jaloezie en sterallures ten opzichte van je eigen familie resulteert in een fysiek gevecht met… een handtas. Khloe krijgt heel wat rake klappen van Kim nadat ze de deur in Kim’s gezicht smijt.

“You’re doing amazing sweetie” (seizoen 1)

In het eerste seizoen laat Kim verhullende foto’s nemen voor het magazine Playboy. Natuurlijk is het een tikkeltje ongemakkelijk als je eigen moeder je manager is en ook op de shoot aanwezig is. Niks ongemakkelijk aan dacht Kris en sprak de welbefaamde bemoedigende woorden die ondertussen het internet als meme hebben veroverd.

Kim en haar ‘ugly crying face’ (seizoen 2)

Kourtney is gekend om haar droge commentaren en botte opmerkingen. Maar toch blijft ze iedereen verrassen met haar uitspraken. Hoewel het een tikkeltje ongepast is, kan je niet anders dan ook met deze meelachen. Want in plaats van Kim te troosten wanneer ze huilt, moet Kourtney de kamer verlaten omdat ze niet kan stoppen met lachen om Kim’s ‘ugly crying face’. Uiteraard zou je geen Kardashian zijn als je daar geen marketingstunt van maakt. Een paar jaar later kwam Kim uit met haar Kimoji’s, emoji’s waar ze zelf spot met haar huilgezicht.


De overval in Parijs (seizoen 13)

Deze staat vast nog in iedereens geheugen gegrift. Tijdens de Paris Fashion Week in 2016 drongen twee gewapende mannen het appartement van Kim binnen en vertrokken weer met een buit van meer dan 10 miljoen dollar. Het voorval liet een enorme impact na op Kim die onder schot werd gehouden en vastgebonden werd achtergelaten.

“Mom, mommmm, mommyyyy” (seizoen 18)

Na meerdere fragmenten waarin wordt opgemerkt dat Kylie niet goed kan zien (lees: waarin Kylie meerdere keren bijna een auto ongeluk veroorzaakt), beslist ze om haar ogen te laten laseren. Nog redelijk wazig van de ingreep en daarom aangewezen op haar momager, krijgt ze een bel waarmee ze gemakkelijk de hulp van Kris kan inroepen. Dit resulteert in hilarische beelden waar Kris duidelijk spijt heeft dat ze die heeft gegeven.

“Kim, there’s people that are dying” (seizoen 6)

In 2011 gaat de hele familie naar Bora Bora voor een verdiende getaway. Ook Kris Humphries, Kim’s toenmalige man waarmee ze maar 72 dagen getrouwd was, was van de partij. De twee begonnen te ravotten waarna Kris Kim het water in gooide en ze een van haar 75.000 $ diamanten oorbellen verloor. Resultaat: een ‘ugly cry’ en de passende commentaar van Kourt op haar first world problems: “Kim, there’s people that are dying”.

Wat is jouw favoriete KUWTK moment? Laat het ons weten!
Het allerlaatste seizoen start op 18 maart.

Photo credit: Walt Disney Television on VisualHunt.com / CC BY-ND

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *