girl power

Deze 5 podcasts van vrouwen, voor vrouwen moet je beluisteren

Tegenwoordig kan je nieuwe podcasts vinden over zowat elk onderwerp. Van true crime, politiek, LGBTQ-cultuur tot reizen. Hieronder hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. Sommige zijn zo grappig dat je de auto aan de kant moet zetten. Andere zijn zo inspirerend dat je na รฉรฉn aflevering al klaar bent om de wereld over te nemen. Hoewel de thema’s uiteenlopend zijn, hebben ze allemaal iets bijzonders gemeen: ze zijn gemaakt door vrouwen. Er gaat niets boven een beetje girlpower!

Vrouwen met saus

Achter deze podcast zitten 3 vrouwen die bepaalde onderwerpen ter discussie brengen. Er worden serieuze items besproken zoals systematisch racisme. Je kan ook bij hen terecht voor girltalk: dating, boys of onzekerheden? Ze bespreken het allemaal in hun leuke podcast. Je hoort het meteen, deze meiden hebben eens sterke band en kunnen alles tegen elkaar zeggen.

ByNouchka de podcast

ByNouchka is een podcast voor vrouwen vol ambitie. Ze geeft niet alleen tips over de praktische kant van een business, maar ze praat ook over persoonlijke ontwikkeling en mindset. Nouchka hoopt met haar podcast vrouwen te steunen in het najagen van hun dromen. Door haar persoonlijke ervaringen te delen merk je dat ze dicht bij haar luisteraars staat en weet waarover ze praat. Begin alvast met dromen over je (toekomstige) business!

The green girls club podcast

Marieke van den Berg is de oprichtster van deze podcast. Ze nodigt experts uit om dilemmaโ€™s te bespreken en inspiratie te geven over hoe wij ons steentje kunnen bijdragen aan de planeet. The Green Girls Club is dรฉ community voor vrouwen op weg naar een duurzamer leven. Ze heeft ook een facebookgroep waar iedereen zijn inzichten en expertise in kan delen. Waar begin je met het maken van keuzes voor een positieve impact in het leven en hoe ga je ermee om? Tune in!

koptelefoon

FLOW met Marlou Volkerink

Wil jij meer uit het leven halen? Meer innerlijke rust? Leven en ondernemen vanuit je hart? Lees dan verder! Marlou is sinds 2011 een onderneemster en deelt in haar podcasts haar kennis en persoonlijke ervaringen. Ze probeert luisteraars zelf te laten zien en ervaren hoe ze meer flow in hun leven en business kunnen krijgen. Zeker de moeite waard om eens te beluisteren!

Generatie alfavrouw

Ben jij een workaholic en klaar om het glazen plafond te breken? Luister dan zeker naar deze podcast. Amy Van de Putte van Fast Forward Amy en Jessica De Block van Antwerp Avenue brengen elke woensdag een nieuwe aflevering uit. Ze geven tips over het bouwen van je business, upgraden van je marketing en het boosten van je mindset. Met deze podcast word jij de beste versie van jezelf!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *