4 Cadeaus

4 Cadeaus waar je iemand mee omver blaast!

Of iemand nou jarig is, een nieuw huis heeft of bijvoorbeeld is bevallen. Bij al deze gelegenheden horen cadeaus. En wij weten dat het niet makkelijk is om elke keer weer iets leuks te verzinnen. Je wil natuurlijk origineel zijn, maar wil ook dat degene die het krijgt er natuurlijk blij mee is. Dat tweede laten we aan jou over, maar we kunnen wel inspiratie geven om cadeaus te kopen.

1. Een bloemetje

En dan bedoelen we niet zo’n standaard bos bloemen, die iedereen stiekem koopt omdat ze geen inspiratie hebben voor iets anders. Nee, we bedoelen eigenlijk een bosje bloemen door de brievenbus. Het is een klein cadeau, maar met een groot gebaar. Deze cadeaus zijn de laatste jaren enorm in trek en zijn leuk om te geven en om te krijgen! En weet je wat nou het mooiste ervan is? Bloemen groot of klein, ze zijn goed voor jouw gezondheid!  Het is alleen misschien wat raar om met een brievenbuspakketje aan te komen op een feestje, dus stuur deze bijvoorbeeld op als je niet aanwezig kunt zijn. Of bijvoorbeeld als bedankje of beterschap door de brievenbus! 

2. Abonnement

We hebben het natuurlijk niet over een telefoonabonnement want dat is wel een erg duur cadeau. We bedoelen meer een abonnement op een tijdschrift bijvoorbeeld. Velen hebben een favoriet tijdschrift, dat ze elke maand weer lezen. En wat is nou leuker dan het hen makkelijk te maken en deze elke maand op de deurmat laten vallen? Zoek dus voorzichtig uit wat hij/zij graag leest en bestel een abonnement als cadeau. Ben je even kwijt wat de naam van het blad ook alweer was? Zoek deze dan op in deze lijst.  Dit cadeau is geschikt voor een verjaardag, housewarming of als kraamcadeau. Want een moeder/vader verdient natuurlijk ook een momentje voor haar/hem zelf! 

3. Iets persoonlijks

Hiermee kun je alle kanten op. Er zijn veel cadeaus waar jij een persoonlijke touch aan kan geven. Denk bijvoorbeeld aan een fotoboek met herinneringen van de afgelopen jaren. Zo’n cadeau kun je geven aan je beste vriend, je partner, je broer/zus of je ouders. Het is het ideale cadeau voor een verjaardag, vader- of moederdag, Valentijn of wat dacht je van een bruiloft? Persoonlijke cadeaus doen het goed. Behalve een fotoboek, kun je nog veel meer maken met foto’s. Zet bijvoorbeeld een eigen spel in elkaar. Een potje memory met jullie gezichten? Dan blijft het niet meer een kinderspel, maar haal je elke spelletjesavond weer herinneringen op. Daarnaast kun je natuurlijk nog heel veel andere kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd telefoonhoesje of een kussen met een foto erop. Of wat denk je van een Spaanse wijn, uit de omgeving waar jullie laatst nog op vakantie zijn geweest?

4. Een proefles

Iedereen heeft vast wel die persoon in zijn omgeving, die al weken, al niet maanden of jaren zeurt dat hij/zij echt weer moet gaan sporten. En of dat dat nou fitness is of yoga. Of kickboxen of tennis. Het komt er maar niet van dat ze zelf hun weg naar de sportschool vinden. Als je weet wat ze heel graag uit willen proberen, kun je ze een zetje in de rug geven. Je hoeft niet meteen een heel abonnement te kopen natuurlijk, want dat is vaak nogal prijzig en ten tweede weet je natuurlijk niet of het bevalt. Regel daarom eens een proefles bij de lokale yogastudio voor haar en een potje padel les bij de lokale sportclub voor hem. Dit is een leuk cadeau als iemand jarig is, maar kan ook geschikt zijn voor een bruiloft of als kraamcadeau. Genoeg met de standaard cadeaus, het is tijd om out of the box te denken. Rompertjes heeft die kleine misschien al genoeg totdat ‘ie kan kruipen, dus geef eens een keer iets waar de ouders profijt van hebben. En wat is nou leuker om te geven dan een momentje voor zichzelf alleen. Als je toch een kraamcadeau voor de kleine wil geven, dan kun je altijd hier nog inspiratie uit halen. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *