Huwelijksreis

Welke seksspeeltjes neem jij mee op huwelijksreis?

Het verhaal gaat dat huwelijksreis seks van een andere planeet is. Tijdens je huwelijksreis heb je heel veel goede seks. En wat is nu het beste middeltje om extra spanning in bed te brengen? Seksspeeltjes natuurlijk!

In deze blog geven we je onze favoriete seksspeeltjes mee voor op je huwelijksreis. 

Handboeien

Misschien is er aan handboeien niets spannends meer voor jou. Heb je nog niet geëxperimenteerd met seksspeeltjes? Dan zijn handboeien ideaal om mee te starten. Het creëert extra spanning, maar is niet zo extreem of gewaagd als andere seksspeeltjes. 

PS: Neem geen ijzeren handboeien mee op vakantie met een sleuteltje. Metaal ga je niet mogen meenemen op het vliegtuig, maar ook bestaat er altijd de kans dat je het sleuteltje verliest. En dan sta je daar mooi op je huwelijksreis. 

Vibrator

Een vibrator is ideaal om je vrouw te laten klaarkomen. Het maakt af wat jij als man misschien niet klaargespeeld krijgt. Daarnaast heb je ook vibratie eitjes van lovense. Deze vibratie eitjes bedien je met een app. Super spannend om te doen wanneer je op restaurant zit als voorbereiding op het dessert als je begrijpt wat we bedoelen 😉 

Via de app bepaal jij volledig zelf hoe hard je de vibratie stand zet. Het perfecte voorspel zonder al te veel moeite te hoeven doen. 

Dit vibratie eitje heb je ook voor mannen in de vorm van een ring. Als man schuif je deze ring rond je penis. Zo heb je als vrouw ook een deel van de touwtjes in handen. 

Butt plug

Een butt plug raden we je aan om pas te gebruiken wanneer je al comfortabel bent met het gebruiken van seksspeeltjes. Het is al een pak intiemer, maar het kan wel voor heel leuke wendingen in bed zorgen. Dus vooral een aanrader als je al wat ervaring hebt met seksspeeltjes. 

Sexy lingerie

Sexy Lingerie

Het is geen seksspeeltje, maar wel enorm belangrijk. Met sexy lingerie ben je vertrokken voor een intieme avond. Het zet de toon voor een spannende avond. Ben je op zoek naar sexy lingerie? Dan zijn een corset en een babydoll echte aanraders.  

Massage olie

Ook dit is geen seksspeeltje, maar het voelt wel aan als eentje. Verwen je man/vrouw met een heerlijke massage voor de seks. Al deze kleine dingen zoals massage olie en lingerie zorgen voor dat tikkeltje meer intimiteit. En is intimiteit en romantiek net niet waar een huwelijksreis om draait?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *