Cartier Horloge

Tijdloos klassiek met exclusieve mode

Je kan er niet naast kijken: de mode van 2022 is felgekleurd en explosief. Heerlijk en vrolijk, maar mode is natuurlijk wel veranderlijk. Houd je meer van kleding en accessoires die jarenlang in het modebeeld passen en niet per se de laatste trends volgen? Dan zijn dit onze tips.

Internationale allure

Het succes van vintage kledij bewijst dat sommige kledingstukken nooit echt verdwijnen. Je combineert ze telkens opnieuw met hedendaagse items, omdat ze er nooit helemaal gedateerd uitzien. De klassieke rechte jeans, witte T-shirt of blauwe trenchcoat zijn maar enkele voorbeelden. Het zijn basisstukken die in geen enkele kleerkast mogen ontbreken.

Dat hoeft allerminst eentonig te zijn. Eigentijdse merken zoals River Woods bedenken tijdloze designs met een internationale twist. Dit Belgische huis laat zich inspireren door het modebeeld van Noord-Amerika, zoals de outdoorkledij in Maine en gebruiken zoals Casual Friday, waarbij werknemers op vrijdag minder zakelijk – maar toch elegant – naar kantoor gaan. Eenvoud, zachte seizoenskleuren, tijdloze prints en mooie pasvormen staan hierbij centraal. American fashion voor het hele gezin, ontworpen en gemaakt in België. 

Voor de designs en hoogwaardige kwaliteit van het materiaal is het prijskaartje hoger dan dat van fast fashion, maar je draagt elk kledingstuk langer én meer. Deze mode is geschikt voor zowel business als vrije tijd en makkelijk combineerbaar met nieuwe stukken. Dat brengt het financiële plaatje mooi in balans. 

Accessoires: less is more 

Ook accessoires zijn aan modetrends onderhevig. Veel dames hebben na enkele jaren dan ook een flinke collectie, waarvan meer dan de helft de kast niet meer uitkomt. 

Mag het wat meer zijn? Kies dan voor een iconische klassieker zoals Cartier. Je investeert in een tijdloos en exclusief juweel dat generaties lang meegaat. Briljanten juwelen zoals de love bracelet worden overgedragen van moeder op dochter, een Cartier horloge vindt dan weer zijn weg van vader naar zoon. Niet voor niets wordt het gedragen door diverse beroemdheden en heel wat royals wereldwijd. Het is een geschenk om te koesteren van een legendarisch merk dat past bij alle outfits.

Meer betalen voor je garderobe is dus vaak een slimme keuze. Wie kiest voor tijdloos, kiest voor een duurzame filosofie. Je koopt minder stukken, die je zorgvuldiger uitkiest en waarvoor je meer betaalt, omdat ze inherent kwalitatiever zijn. Je betaalt niet alleen voor hoogwaardige stoffen, maar ook voor een verregaande afwerking en een exclusief design, ver weg van de massaproductie en bestand tegen de tijd. Het is een tijdloosheid die je door het dragen van deze elegante stijl ook zelf uitstraalt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *