Reizen na Corona? Dit worden de trends van 2021

Op dit moment zitten we in een volgende lockdown en moeten we zo veel mogelijk thuis blijven. We werken thuis, we sporten thuis en we laten onze spullen zo veel mogelijk thuis bezorgen. Een reisje naar het buitenland lijkt al eeuwen geleden. Niet zo gek dus, dat je niet kunt wachten totdat de beperkingen zijn opgeheven en je weer heerlijk op reis kunt. Wij kijken in ieder geval extreem uit naar 2021 en naar de mogelijkheden om weer op vakantie te kunnen. Tot die tijd bespreken we graag alvast de te verwachten reistrend post-corona met je! 

Back to local

Als we een ding geleerd hebben van deze coronacrisis dan is het wel om te waarderen wat je hebt en hoe gelukkig je je mag prijzen in ons landje. En dat land is zo gek nog niet! Je hoeft namelijk helemaal niet ver te reizen om prachtige natuur of gave citytrips te maken. Dat kan ook gewoon in ons eigen land of binnen Europa. Word opnieuw verliefd op je eigen stad of land en ontdek dat je lokaal ook heerlijk op vakantie kunt gaan. Dat hebben we tijdens de coronacrisis al mogen ervaren, maar er is geen reden om deze trend niet gewoon door te zetten in 2021. Dat is ook nog eens een stuk goedkoper!

Back to nature 

Als we straks uit de laatste lockdown komen en de coronamaatregelen zijn opgeheven dan is er nog maar een ding wat we willen, namelijk: vrijheid! En waar kun je nu meer van vrijheid genieten dan in de natuur? Genieten van de uitgestrekte velden, de eindeloze bergtoppen bekijken of helemaal tot jezelf komen in het bos. Tijdens de coronacrisis hebben we allemaal meer waardering gekregen voor moeder aarde en daar willen we graag weer van genieten. De verwachting is dus ook dat milieuvriendelijke reizen of vakanties met oog voor het klimaat in populariteit gaan winnen. Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen.

Back to the adventure!

Die opgespaarde reislust (en opgespaard vakantiegeld) moeten we straks toch ergens kwijt kunnen? Het is straks hoog tijd om al onze misgelopen avonturen van 2020 in te halen in 2021. En flink ook! De hoogste berg is niet hoog genoeg en de diepste zee is niet diep genoeg voor alle reislustige types die stil moesten zitten. Of wat dacht je van een prachtige bedevaart om je geestelijke gezondheid te laten herstellen na de corona crisis? Of misschien heb je altijd al zelf willen leren vliegen en vlieg je straks zelf naar je favoriete paradijselijke eiland? Het kan niet gek genoeg zijn dus dream big!

Wat je plannen ook zijn, 2021 wordt jouw jaar, voel jij het ook?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *