De 10 beste films voor de feestdagen

Yes, de feestdagen komen er bijna weer aan! Ondanks het coronavirus en de beperkende maatregelen kunnen we hier toch een leuke en fijne periode van maken. Wat is er nu heerlijker dan met een warme kop thee en een kleedje op de bank een fijne kerstfilm op Netflix te kijken. Dus kruip lekker tegen je lief aan of trek je poes op schoot en laat je inspireren door onze 10 tips voor de beste film voor tijdens de feestdagen op dit moment.

  1. de perfecte combi van safari én kerst: Holiday in the Wild

Een absolute tip voor alle dierenliefhebbers onder ons die houden van een romantische film voor de feestdagen. Deze film staat op Netflix.

  1. waan je een prinses tijdens de feestdagen met de Princess Switch of A Christmas Prince

Feestdagen en koningshuizen zijn een geliefde combinatie. Wil jij ook even wegdromen bij de royals en een magische kerst vieren? Dan is de Princess Switch en A Christmas Prince echt iets voor jou. Van beide films zijn meerdere delen beschikbaar op Netflix. Bingen dus!

  1. ijspret met Olaf van Frozen

Deze spin-off van de Disney kaskraker Frozen is te zien op Disney + en vertolkt het kerstverhaal vanuit de ogen van onze favoriete sneeuwman, Olaf! Zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.

  1. het hele gezin aan boord van The Polar Express

Dit is een prachtige geanimeerde film voor het hele gezin met Tom Hanks in de hoofdrol. Je gaat gegarandeerd op de treinrit van je leven!

  1. vers van de pers en geen standaard romcom: Happiest Season

Dit najaar komt er een nieuwe kerstfilm uit waarvan de verwachtingen zijn dat het dé Holiday film van 2020 wordt. Verwacht geen standaard boy-meets-girl kerstverhaal want het hoofd koppel bestaat namelijk uit twee vrouwen. Deze film is nu te zien op Hulu.

  1. minder zoetsappig? Kies voor een kerst horrorfilm!

Voor iedereen die niet houdt van de standaard kerst-zwijmelfilm of toe is aan wat anders: er zijn ook veel feestdagen horrorfilms beschikbaar. Een van onze favorieten is Black Christmas waarbij een gestoorde maniak zorgt voor een bloederige kerstavond in een studentenhuis.

  1. Rare Exports brengt je een heel andere kerstman dan je gewend bent

Wat als de kerstman een slechte man zou zijn die stoute kinderen flink aanpakt. Je ziet het in de Finse film Rare Export. Niet geschikt voor het hele gezin!

  1. The Holiday voor iedereen die in een break-up zit dit seizoen

Ben je alleen deze kerst? Laat de film The Holiday je dan opbeuren! Over twee dames aan de andere kant van de wereld die van huis wisselen. Onder andere te zien op Netflix.

  1. altijd goed: Love Actually

Deze film heb je ongetwijfeld ook al 10 keer gezien, maar verveelt nooit. We hebben het natuurlijk over Love Actually. Vol met steengoede acteurs. Kijken dus!

  1. de absolute klassieker Home Alone

Een oude bekende, maar daarom niet de minste! Je kijkt de delen 1, 2 en 3 onder meer op Disney + deze feestdagen!

Wist je dat je nu ook een Streamz abonnement kan winnen? Doe snel mee, waag je kans!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *