Refurbished iPhone

Prijzen nieuwe iPhones torenhoog, maar refurbished niet!

Als je een nieuwe iPhone wilt kom je vandaag de dag al snel bedrogen uit. De prijzen waren al torenhoog, maar stijgen steeds harder. Onlangs is zelfs bekend geworden, dat de laatst uitgebrachte iPhone ook een andere prijsbeweging laat zien. Hoe je zorgt dat je niet te veel geld uitgeeft en toch een iPhone hebt die bij je wensen past, lees je in dit artikel.

iPhone 14 nóg duurder

Naar verwachting zal de volgende iPhone 14 in september weer een stuk duurder worden. En dat terwijl je voor de premium-modellen al een bedrag van 1159 euro kon neertellen. Nog meer geld opdoen voor een iPhone die veelal dezelfde functies heeft, is natuurlijk onnodig. Vooral als het om dit soort bedragen gaat. Daarbij is de vraag vooral wat je nodig hebt. Als een derde extra cameralens niet veel toevoegt, of je er aan 1 of 2 meer dan genoeg hebt, is het zonde om daarvoor extra geld te betalen.

iPhone 13 ook onverwachts duurder

De prijsstijging is helaas niet alleen te verwachten bij de aankomende iPhone 14, maar ook de nieuwste iPhone 13 zal duurder worden. Normaal gesproken verlaagt Apple langzaam de prijs van het laatste model. Dit jaar zien we een andere beweging. Waardoor dit komt?

Wereldwijde problemen

Door problemen in de wereld is er een chiptekort ontstaan. Dit komt onder meer door de productie van chips die door lockdowns in China onder druk is komen te staan tot grondstoftekorten en de oorlog in Oekraïne. De chip is het kloppende hard van een elektronisch device. Deze processoren worden in veel technische apparatuur gebruikt. De smartphone-wereld heeft er tekort aan, maar ook in andere branches is de vraag groter dan het aanbod. Dit heeft invloed op het productieproces, maar dus ook de prijzen van apparaten.

Ondersteuning voor functies

De iPhones worden ieder jaar weer ietsjes sneller en vaak heeft het camerasysteem een update. De meeste functies worden aangestuurd door de iOS-software. Hierdoor beschik je over dezelfde handige apps en functies op iedere iPhone. Dit geldt ook voor iPads.

Refurbished iPhone of iPad

Als je toch een iPhone of iPad wilt bemachtigen, zonder de hoofdprijs te betalen is er een oplossing: refurbished. Als je bijvoorbeeld kiest voor een leverancier met het Keurmerk Refurbished, dan ben je extra verzekerd van een betrouwbare aankoop. Bij de grootste refurbished Apple-specialist in de Benelux, Forza-refurbished.be, kun je een refurbished iPhone tot een refurbished iPad voordelig kopen. De webshop is overzichtelijk en helpt je in de juiste richting. We lichten alvast een tipje van de sluier op. Zo heeft de iPhone X refurbished als één van de eerste een OLED-beeldscherm en dubbel camerasysteem. Heb je liever een nog snellere processor? Dan kun je de iPhone XS refurbished kopen. Dit is de opvopvolger van de baanbrekende iPhone X. Zowel de iPhone X als de iPhone XS hebben een 5.8 inch OLED-beeldscherm. Daarbij zijn er ook opties, zoals de iPhone 12 of zijn voorganger de iPhone 11. De iPhone 11 heeft een 6.1 inch beeldscherm en heeft daardoor voor sommigen de voorkeur. Heeft dit ook jouw voorkeur? Dan kun je de iPhone 11 refurbished kopen van forza-refurbished.be voor zo’n 400 euro.

Refurbished iPhone kopen

Kortom, ondanks de prijzen stijgen en de iPhones niet meer door Apple zelf worden geproduceerd of aangeboden, zijn ze nog steeds refurbished verkrijgbaar. Bij partijen met het Keurmerk Refurbished, zoals Forza-refurbished.be, vind je een groot gamma refurbished iPhones en iPads voor een budgetvriendelijke prijs. Daarbij geniet je in dit geval van een goede service- en garantieregeling. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren dan staat Forza voor je klaar. Zo wordt refurbished een interessante investering op de korte en lange termijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *