Geboortekaartje

Laat je creatieve zelf gaan bij het maken van je geboortekaartje

Een geboorte in het algemeen is een heel leuke gebeurtenis om naar uit te kijken. Zeker wanneer iemand uit je dichte omgeving mama of papa wordt. Wanneer je zelf op het punt staat om ouder te worden, is het helemaal een speciaal gevoel. Je wil de geboorte dan ook op een leuke en originele manier aankondigen. De ideale manier hiervoor is natuurlijk je volledig laten gaan bij het maken van het geboortekaartje.

Opties in overvloed

Nu dat je steeds meer dingen online kan kopen of bestellen, zijn er veel meer mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Voor het maken van een geboortekaartje is dit niet anders. Je hebt tegenwoordig kaartjes in allerlei vormen en groottes en je kan daarnaast volledig zelf kiezen wat je erop laat drukken, al zijn er wel een aantal zaken die zeker op een geboortekaartje moeten staan.

Het belangrijkste en het meest logische is natuurlijk de naam. Een geboortekaartje zonder naam heeft geen nut en bestaat eigenlijk ook niet. Het tweede belangrijkste is natuurlijk de datum van de geboorte. Vaak wordt er hier ook het uur vermeld, maar dat is niet altijd het geval. Daarnaast worden ook eventuele broertjes of zusjes vermeld en krijgen ook de meter en/of peter een vermelding. Bijkomende zaken zoals een kort tekstje of een vrijblijvende pamperrekening krijgen ook vaak hun plaats op het kaartje. 

Wat lay-out betreft, heb je enorm veel mogelijkheden. Je kan een foto van je kleine spruit gebruiken of gewoon een standaard prentje van een dier of enkel de naam. Je kan variëren met kleuren en groottes tot je helemaal je zin hebt gevonden. Wil je toch zeker zijn dat alles perfect is? Dan kan je altijd een proefdruk laten maken, zo kan je kleine dingen nog aanpassen voor je ze definitief bestelt.

Pak je cadeau in met leuk cadeaupapier

Wanneer iemand in je omgeving net papa of mama is geworden, hoort er bij een babybezoek altijd een cadeautje bij. Vaak is het iets wat de ouders kunnen gebruiken of wat op hun geboortelijst staat. Dit mag je zeker niet tegenhouden om het cadeau in te pakken met leuk cadeaupapier. De presentatie van een cadeau is namelijk ook belangrijk. 

Vandaag de dag heb je ook enorm veel keuze in cadeaupapier. Je kan kiezen voor een effen print of papier waar kleine figuurtjes op zijn afgebeeld. Bij feestelijke aangelegenheden is er de mogelijkheid om voor een gouden of zilveren kleur te gaan. Ideaal om een geboortecadeau af te geven!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *