Geef je relatie een boost

Geef je relatie een boost

Het werk, de kinderen, je sociaal leven… Als ouder heb je zoveel aan je hoofd, dat je wel eens vergeet tijd te maken voor je partner. Intimiteit is dan ook het laatste waar je aan denkt, waardoor je relatie steeds minder waard wordt. Wil je je terug jong en smoorverliefd voelen? Wij geven je enkele tips om je relatie een boost te geven.

Zit jouw relatie in een sleur?

Je relatie een boost geven, kan nooit kwaad, maar misschien is het geen slecht idee om eerst te achterhalen of jij en je partner effectief te weinig tijd aan elkaar besteden. Luisteren jullie écht naar elkaar? Hebben jullie voldoende interesse in elkaar? Doen jullie nog wel eens leuke dingen samen? Vrijen jullie nog regelmatig? Als dit niet het geval is, is het tijd om aan jullie band te werken en opnieuw verbinding te zoeken.

Maak tijd voor elkaar

Dit is een eerste belangrijke stap: denk niet alleen aan jezelf, maar ook aan elkaar. Ga aan tafel zitten en vraag hoe je partner z’n dag was. Neem even de tijd om met elkaar te babbelen, over alledaagse dingen, maar ook over je gevoelens en de hiaten in jullie relatie. Door écht te praten en met elkaar te communiceren, leer je elkaar op een andere manier kennen, wat een positieve invloed heeft.

Boost je seksleven

Seks is niet alles, maar toch is het een belangrijk onderdeel van elke relatie. Het gaat hier dan vooral om intimiteit. Ben je al lang samen met je partner, dan is de sleur wellicht ook de slaapkamer ingeslopen. Wil je hier een einde aan maken? Breng dan met je partner een bezoek aan een sexshop. Het aanbod in zo’n winkel is groot en doet je fantasie meteen werken. Je hoeft niet eens iets te kopen, een bezoekje aan deze shop volstaat vaak om opgewonden te geraken. Je vindt er naast sex speeltjes ook sexy lingerie en kostuums voor rollenspellen. Als vrouw kan je natuurlijk ook een paaldansact voorzien voor je partner. Je zal enkele lessen moeten volgen, veel moeten oefenen en heel wat blauwe plekken moeten doorstaan, maar het is het meer dan waard! Of heb je er al aan gedacht om een kaartspel te spelen? Uiteraard bedoelen we niet manillen of patience, maar wel een erotisch kaartspel. Strip Twister of strip poker is een andere optie. Dit is uiteraard een iets uitdagendere versie van een doorsnee spelletjesavond. Zeker het proberen waard.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *