Ballonvaart als Ultieme Cadeau

Een ballonvaart als het ultieme cadeau

Mensen geven steeds minder om materiële zaken en steeds meer om ervaringen en dat is een mooi! Zeker als we die ervaringen dan met iemand delen. Iemand bijzonder, zoals partners, beste vrienden en familie. Maar welke ervaring geef je dan? Niet elke ervaring is geschikt voor iedereen. Je kan wel gaan skydiven met je beste vriend, maar (wellicht) niet met je bejaarde grootvader. Je kan je kinderen meenemen op een high tea met je moeder, maar de kans is groot dat ze zich daar vervelen. Net als bij het geven van materiële geschenken, is het een kunst om de juiste ervaring aan de juiste persoon te geven. 

Een ballonvaart voor het hele gezin

Met een ballon over het landschap varen is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Het begint bij het oplaten van de ballon, waarna je in de mand stapt en zachtjes opstijgt. De wereld onder je wordt kleiner en je zeilt in stilte door de lucht. Het uitzicht is fenomenaal. 

Een ballonvaart is geschikt voor zowel kinderen als oudere mensen. Het is dus een activiteit voor de hele familie. Maar ook alleen met je partner is een ballonvaart een geweldige, zelfs romantische ervaring. Iets waar jullie nog jaren over zullen napraten.

Wanneer is de beste tijd voor een ballonvaart? 

Het traditionele seizoen voor ballonvaarten ligt tussen april en eind september. Tijdens de warmere maanden dus. Maar dat zijn niet de enige vereisten. Het mag namelijk niet te winderig zijn, want bij te veel wind kan de ballon niet veilig uitvaren. Je bent dus zeker afhankelijk van het weer. Het mooiste tijdstip voor een ballonvaart is bij valavond. Wanneer de ballon hoger klimt, zie je de zon wegzakken achter de horizon. Omdat je je hoger bevindt dan op de grond, geniet je langer van de zonsondergang. Een machtige ervaring. 

Is een ballonvaart duur? 

Wanneer mensen aan een ballonvaart denken, dan maken ze zich zorgen over de prijs van de hele ervaring. Maar dat is helemaal niet nodig. De ballonvaart prijs is heel redelijk, en bovendien heb je keuze uit verschillende arrangementen, zodat je altijd wel iets vindt binnen jouw budget. 

Daarnaast moet je de prijs ook in perspectief plaatsen: je betaalt voor een onvergetelijk moment, voor prachtige herinneringen met je partner, je familie of je vrienden. Dat maakt een ballonvaart een uitstekend geschenk voor de mensen die je liefhebt. Iets wat jullie nooit meer zullen vergeten. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *