Deals scoren op Black Friday met deze 7 tips!

Op 29 november is het weer zover, tijd voor Black Friday. Dit koopjesfestijn is jaren geleden overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, maar ook in ons land kun je grootse kortingen verwachten.

Met deze 7 tips kun je optimaal scoren en de hoogst mogelijke kortingen binnen slepen. Bereid je maar alvast voor.

Wees er vroeg bij!

Het zal je niet verbazen, maar je bent niet de enige die wilt profiteren van de Black Friday aanbiedingen. Wees daarom vlug bij je favoriete webwinkels zodat je niet te laat bent. We hebben een extra pro tip voor je: check donderdagavond alvast je favoriete webshops, want het kan best dat de aanbiedingen dan al online staan!

Maak een wensenlijstje

Voorkom dat je als een kip zonder kop te werk gaat en trapt in iedere aanbieding die je tegen komt. Maak vooraf een verlanglijstje en ga gericht op zoek. Dit voorkomt miskopen!

Kijk en vergelijk

Er zijn veel verschillende aanbieders van diverse producten. Heb jij je oog op een bepaald product laten vallen. Kijk en vergelijk dan de verschillende aanbieders. Zo weet je zeker dat je het beste koopje scoort

Laat je niet gek maken

Uiteraard gaat Black Friday gepaard met grootse en aantrekkelijke reclames. Laat je echter niet onnodig verleiden. Teksten als Op = Op en beperkte voorraad moet je niet al te serieus nemen. Dit zijn vaak marketingtrucs! Check voordat je tot koop over gaat nog even de cache waarbij je de vorige prijs van een artikel kunt achterhalen (sommige webwinkels verhogen eerst de prijs zodat daarna een hogere korting gegeven kan worden). 

Google is je vriend

Het kan verstandig zijn om eerst even een aantal reviews van een bepaald product of van een relatief onbekende webwinkel te lezen. Bij twijfel kun je altijd even Googlen naar de ervaring van andere kopers op het internet met een bepaald product of een specifieke webwinkel. Je hebt niets te verliezen! Hooguit een paar minuutjes van je tijd.

Maak gebruik van de laagste prijsgarantie en incognito surfen

Heb je al een paar keer gekeken naar een nieuwe televisie of een nieuw koffieapparaat? De kans is groot dat je dan ‘cookies’ op je computer hebt. Kies voor de privémodus van je internetbrowser en je loopt niet het risico dat de prijs is aangepast op basis van je eerdere zoekgeschiedenis.

Een ander handig trucje is de laagste prijsgarantie. Veel winkel hanteren deze garantie en geven geld terug wanneer het artikel binnen 30 dagen ergens anders goedkoper wordt aangeboden. Mooi meegenomen toch?

Na Black Friday volgt Cyber Monday!

Aan al het mooie komt een eind. Maar de Black Friday voordelen lopen nog eventjes door. Zo volgt op 2 december Cyber Monday. Dit is een mooi moment om je nieuwe elektronica en favoriete gadgets te scoren. Doe er je voordeel mee!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *