Betaalbare Merkkleding Kopen

Betaalbare merkkleding kopen? Zo doe je dat!

Hoe je het ook draait of keert, merkkleding is kwalitatief vaak beter dan kleding uit grote winkelketens. Jammer genoeg is merkkleding kopen dan meestal ook een veel duurdere onderneming dan hetzelfde soort kledingstukken aankopen in een keten. Toch mag het soms net iets meer zijn, is het niet? Hier lees je waar je betaalbare merkkledij kunt scoren.

Gezellig thuis in de zetel

Wanneer je er de tijd en energie voor hebt, kun je online apps en websites afschuimen om op zoek te gaan naar tweedehands merkkledij. Omdat de kleding al eens gebruikt is, wordt ze aan een klein stuk van de aankoopprijs opnieuw verkocht. Natuurlijk hoort het er dan bij dat deze kleding niet meer “nieuw” is. Ze is al eens gedragen en vertoont soms kleine mankementjes.

Snuisteren op verplaatsing

Je kunt ook tweedehands merkkleding aankopen in tweedehandswinkels. Het voordeel ten opzichte van online shoppen is dat je de kleding al eens kan voelen, ruiken en passen. Vaak kun je in zo’n winkel echte koopjes doen, maar ook hier geldt dat deze kledij al eens gedragen is en je je kledingstukken niet meer in nieuwstaat aankoopt. 

Chic shoppen

Wil je graag nieuwe merkkleding, waarvan jij de eerste eigenaar bent? Dan is gaan shoppen in een outletzaak op jouw lijf geschreven. Outletzaken verkopen nieuwe merkkleding aan goedkopere prijzen. Vaak krijg je kortingen van gemakkelijk 50% of meer op merkkledij van bekende, grote merken. Wil je echt een goede zaak doen? Ga dan naar een outletcentrum, waar je veel verschillende outletwinkels onder 1 dak kunt terugvinden. In outlet Woluwe bijvoorbeeld, vind je tal van winkels die mooie merkkledij met een knappe korting verkopen. Woluwe bevindt zich in Brussel, dus je kunt er meteen een toffe citytrip van maken en je keert naar huis met een stapel nieuwe merkkledij die je met massa’s korting hebt kunnen aankopen. In outlet Brussel vind je niet alleen kwalitatieve merkkleding, maar ook interieurdecoratie, boeken, en zo veel meer!

Een dagje weg

Aangezien outlet Woluwe je zoveel te bieden heeft, kun je er meteen een daguitstap van maken. Tussen het winkelen door kun je er even uitrusten met een heerlijk kopje koffie of een smakelijke lunch. Verder biedt outlet Brussel je de mogelijkheid om er voor het hele gezin te shoppen. Neem je partner en kinderen dus gerust mee op je shopping trip! Voor mannen zijn er altijd fantastische koopjes te vinden bij Barts, Bellerose, Calvin Klein en nog vele anderen. Vrouwen vinden dan weer hun gading bij Essentiel, Liu Jo of Tommy Hilfiger. En je kroost kleed je in het vervolg met kleding van Billieblush, Mini Rebels of Name It. Bekijk zeker al voor vertrek het ruime aanbod aan winkels eens, zodat je weet waar je zeker moet passeren.  Parkeren doe je er gratis en de winkels zijn ook open op zondag.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *