Gepersonaliseerde Chocolade van Côte d’Or Mega Reep

Persoonlijke cadeaus

December is dé maand van de cadeaus. Sinterklaas, de kerstfeesten, oudejaar… en misschien zelfs nog de verjaardag van je beste vriendin. Weet jij soms niet meer wat je moet geven? Met gepersonaliseerde cadeaus zal je sowieso scoren, of het nu om kleine attenties of om grote geschenken gaat. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Kledij

In de winter heb je het graag lekker warm. Een gezellig warme trui of een leuke muts zijn dus welgekomen kerstcadeaus. Je kan er gemakkelijk een leuke boodschap op plaatsen: de (bij)naam of een typische uitspraak van de persoon aan wie je het kledingstuk geeft. Je hebt verschillende websites waar je zo’n leuk kledingstuk kan laten bedrukken. Ben je een handige harry? Dan kan je de boodschap er ook zelf op borduren. Of die warme sokken of dikke trui zelf breien! 

Chocolade

Chocolade is altijd een goed idee! Als je zin hebt om eens iets origineler te proberen dan een doosje pralines, dan kan je gepersonaliseerde chocolade van côte d’or cadeau geven. Met een persoonlijke boodschap, een leuke foto óf zelfs in buitengewoon groot formaat. Alles kan! Je kan kiezen om de chocolade via de post te laten toekomen bij de jarige. Of je kan het ook gewoon zelf afgeven, dan kan je meegenieten van de verrassing. Spannend! 

Zelfgemaakt lekkers 

Ook al kan bijna niets tippen aan een gepersonaliseerd chocolade cadeau, echte zoetekauwen zullen zeker ook genieten van jouw eigen kookkunsten. Zeker als je een echte keukenprins(es) bent. Met een zelfgemaakte cake, lekkere kerstkoekjes of een heerlijke brownie zal je ongetwijfeld veel mensen plezier doen. Om het nog een persoonlijkere touch te geven, kan je ook een persoonlijk element zoals de naam of vrolijk kerstfeest op het lekkers schrijven.  

Foto’s

Het is misschien iets minder origineel, maar daarom niet minder geslaagd. Een persoonlijk fotocadeau doet altijd plezier. Je kan zelf een mooie kader maken met een prachtige fotocollage, een volledig fotoboek beplakken of een foto in groot formaat laten afdrukken. Ook online kan je veel leuke dingen doen met foto’s. Je kan bijvoorbeeld een kussen laten maken met de gezinsfoto, een persoonlijk gsm-hoesje creëren of zelfs een laptop sleeve laten bedrukken. Het fijne aan die laatste opties is dat je nuttige dingen een stuk persoonlijker maakt. Elke keer dat je mama naar haar werk gaat met haar laptoptas, zal ze nog eens extra aan jou denken. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *