Online shoppen

Deze iconische outfits kan je gewoon online shoppen

International Women’s Day is alweer voorbij. Onze feed stond vol met sterke en emotionele berichten over de belangrijke vrouwen in onze gemeenschap. Buiten bewondering voelde we toch een kleine steek van jaloezie, niet? Waar haalt Meghan Markle die prachtige schoenen? Zullen we ooit zo’n iconische jurk hebben als Prinses Diana? In welke winkel kunnen we in godsnaam de leuke blazers van Ellen Degeneres vinden? Onze sociale media stond dus niet enkel vol met  empowering ladies, maar ook met hun adembenemende outfits. Wij hebben ervoor gezorgd dat je er vanaf nu even iconisch kan uitzien met de variaties op deze speciale looks

Prinses Diana Dress

Prinses Diana

Alhoewel het een beetje van voor onze tijd is kunnen we ons toch allemaal de legende Prinses Diana herinneren. De mama van Harry en William was een echte force of nature. De engelse schoonheid was in de 70s niet enkel een stijlicoon, ze was ook een echte inspiratie voor mensen over de hele wereld. Zo was ze een ambassadeur voor AIDS, stond ze in voor armoede en het milieu en was tegelijkertijd een goede mama voor haar twee zonen. Één moment waar ze met haar fashion sense  iedereen herinnerde aan het feit dat ze niet gewoon een prinses was, was toen ze haar little black dress introduceerde aan het grote publiek. De outfit waarmee ze toonde aan prins Charles wat hij precies zou missen na hun scheiding. Zwarte pumps, een zwart korter kleedje, een parelketting en een heleboel zelfvertrouwen en je bent klaar om jezelf als een echte prinses te voelen. 

Amelia Earhart

Emilia Earheart

De eerste vrouw die ooit de Atlantische Oceaan overvloog. In de eerste jaren van de 20ste eeuw was het helemaal niet vanzelfsprekend dat een vrouw een piloot wou worden. Meer nog, Amelia was een echte trailblazer, want vrouwen werden eigenlijk helemaal niet toegelaten in de cockpit. Met een grote dosis doorzettingsvermogen heeft ze uiteindelijk iedereen het tegendeel bewezen door op haar eentje de Atlantische Oceaan over te vliegen. Een vrouw om naar op te kijken dus. Misschien ook een vrouw om op te lijken? De iconische look van haar in haar piloten jas en witte sjaal is geweldig om zelf na te bootsen. Koop gewoon een paar piloten zonnebrillen, een bruine leren jacket en een witte sjaal. Met deze tijdloze outfit scoor je gegarandeerd enkele modieuze Instagram foto’s. 

Michella Obama Jurk

Michelle Obama

Van deze godin hebben we uiteraard lang kunnen genieten, maar niet lang genoeg. Zelfs nadat haar man niet langer president is, kunnen we gelukkig nog steeds urenlang zitten staren naar haar modieuze outfits. Ze is niet enkel een fashion icon, ze zorgt ook voor heel wat aandacht voor problemen rond milieu, vrouwenrecht, discriminatie en gelijke kansen. Een echte alpha vrouw dus! Haar meest iconische outfit is misschien wel haar goddelijke gouden jurk. Zelfs Cleopatra zou hier licht jaloers op zijn, and we don’t blame her. De gouden jurk is inderdaad een statement piece, maar zeker eentje die je in je kast moet hebben hangen! 

Ellen Degeneres on Ellen

Ellen Degeneres

Deze hilarische presentatrice is al jaren populair door haar legendarische talkshow. Daarin interviewt ze niet enkel gasten en speelt ze niet enkel komische spelletjes, ze zet haar ook in voor allerlei minderheden. Vooral de holebi gemeenschap heeft een speciaal plekje in het hart van Ellen, ze maakt er namelijk zelf deel van en is dan ook getrouwd met de adembenemende Portia Di Rossi. Ook voor vrouwen van soldaten en mensen met een ruwe start in het leven steekt ze graag een hart onder de riem. Ze is kortom een nederig en lief persoon met een groot hart. Een iconische vrouw dus! Haar super toffe tomboy stijl kan je heel makkelijk kopiëren. Koop gewoon een stylish blazer, kei hippe sneakers en tover een glimlach op je gezichten je bent even cool als Ellen Degeneres!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *