Beste cadeaus voor bruiden en bruidegoms

Beste cadeaus voor bruiden en bruidegoms

Na twee jaar pandemie heeft iedereen veel in te halen. Zo zijn er de afgelopen jaren heel wat bruiloften uitgesteld. Dit jaar staat de agenda daarom bij menigen vol met trouwerijen.

Maar wat moet je aan al die bruidsparen gaan geven? Een leuk, origineel cadeau verzinnen kan soms erg lastig zijn. Je wilt niet hetzelfde geven als anderen en het moet enigszins persoonlijk zijn. Maar je wil ook iets geven waar ze iets aan hebben.

Om je te helpen hebben wij enkele van de beste, origineelste – en soms enigszins stoute – cadeaus voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je met een goed cadeau aankomt bij de bruid en bruidegom.

Parfum geschenkset

Een mooi geschenkset van een parfum merk is altijd een goed cadeau. Want wie wil er nu niet lekker ruiken? Een bijkomend voordeel is dat deze parfum geschenksets er voor ieder budget zijn. Ook zijn ze vaak mooi verpakt, en heeft het geven van zo’n geschenkset een feestelijk tintje. Wat extra leuk is, is om bijpassende geuren te geven voor hem en haar. Een mooi symbolisch cadeau!

Plant

Een ander symbolisch cadeau is een plant. Een klimop plant staat bijvoorbeeld voor trouw en verbondenheid. Een plant brengt bovendien gezelligheid in het interieur en kan, als ze er goed voor zorgen, lang meegaan. Bovendien kan een plant een goede oefening zijn voordat er huisdieren en kinderen komen. Kan het bruidspaar de plant in leven houden – en wie weet zelfs verstekken?

Erotische massageolie

Vaak zal het bruidspaar na de bruiloft op huwelijksreis gaan. Erotische massageolie is daarvoor een erg leuk cadeau. Zo weet je zeker dat ze de hotelkamer niet afkomen. Er valt, net als bij de geschenksets, heel wat te kiezen als het om erotische massageolie gaat. Denk aan iets met een spannende geur of een lekker smaakje.

Gaat erotische massageolie je nog niet ver genoeg? Je kunt natuurlijk ook kijken voor spannende seksspeeltjes. Zo kan het bruidstel hun huwelijk meteen op een goede en spannende manier beginnen.

Bubbels

Een cadeau wat voor elke gelegenheid geschikt is – maar vooral voor een bruidspaar: een lekkere fles champagne. Om het wat persoonlijker te maken kun je er gegraveerde champagneglazen bij geven, zodat ze altijd aan hun trouwdag denken als ze eruit drinken.

Gezichtsmaskers

Het plannen van een bruiloft kan soms best stressvol zijn. Het is daarom een leuk idee om een ontspanningspakket samen te stellen, zodat het bruidspaar een lekkere spa-dag thuis kan houden. Ook hierin is erotische massageolie een leuk cadeau, maar denk ook aan gezichtsmaskers. Welk bruidspaar wil er nu geen stralend gezicht? En het maakt voor leuke foto’s! Vul het pakket verder aan met lekkere badolie en bodylotion, zodat de bruid en bruidegom lekker kunnen ontspannen samen.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan, om de beste cadeaus voor de bruid en bruidegom uit te zoeken. En als je zelf gaat trouwen, zijn dit leuke cadeaus om aan je gasten te vragen. Veel plezier op alle bruiloften!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *