Over Jij.be

Jij.be behoort tot Volo Media, een Digital Publisher gevestigd in Malta. Volo Media heeft honderden websites in meer dan 7 verschillende landen.

Wat is Jij.be precies?

Jij.be is een online magazine gelanceerd in 2019 en behandelt verschillende onderwerpen die tienermeisjes en jonge vrouwen aangaan: beauty, mode, lifestyle, liefde, seks, gezondheid, reizen, mensen, cultuur en veel meer. In tegenstelling tot veel tijdschriften die de realiteit niet weerspiegelen, bieden we blogs aan waarin jij jezelf kan vinden.

Het Jij.be team

 

AliciaAlicia 

Deze stagiaire kan je vaak terugvinden op een terrasje met vriendinnen. Ze houdt geen blad voor de mond en hoort graag iedereen zijn mening. Al deze meningen en ervaringen geven haar veel inspiratie om te schrijven. Ze kan dan ook niet wachten om alles met jullie te delen en jullie standpunten te horen!

 

LeilaLeila

Houdt van reizen, lekker eten en sporten. Daarnaast zegt ze nooit nee tegen een avontuur. Op een terrasje genieten van het zonnetje of eens een avond lui in de zetel liggen, doet ze ook wel eens. Inspiratie heeft ze in overvloed!

 

jij

Misschien JIJ?

Als je graag wilt schrijven voor Jij.be of andere leuke sites, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!