Over Jij.be

Jij.be behoort tot Volo Media, een Digital Publisher gevestigd in Malta. Volo Media heeft honderden websites in meer dan 7 verschillende landen.

Wat is Jij.be precies?

Jij.be is een online magazine gelanceerd in 2019 en behandelt verschillende onderwerpen die tienermeisjes en jonge vrouwen aangaan: beauty, mode, lifestyle, liefde, seks, gezondheid, reizen, mensen, cultuur en veel meer. In tegenstelling tot veel tijdschriften die de realiteit niet weerspiegelen, bieden we blogs aan waarin jij jezelf kan vinden.

Het Jij.be team

 

mattiaMattia

Door haar liefde voor de Zuiderse keuken, neemt deze Italiaanse furie je graag mee op culinaire ontdekkingstocht door Europa. Staat ze niet achter haar kookpotten, dan tref je haar ongetwijfeld aan op een terrasje in goed gezelschap. Steeds voorzien van een goed glas droge prosecco!

 

chloe

Chloë 

Houdt van reizen, lekker eten & drinken en nieuwe hobby’s uitproberen. Daarnaast kan ze enorm genieten van een rustig avondje in de zetel met een leuke film of gewoon gezellig genieten van het zonnetje. Inspiratie genoeg voor een reeks leuke blogs dus!

 

pauline

Pauline

Deze enthousiaste stagiaire verdiept zich graag in make-up en verzorgingsproducten. Verder valt haar liefde voor katten niet te beschrijven en kan ze ongelofelijk genieten van verfrissende cocktails met vriendinnen.

 

jij

Misschien JIJ?

Als je graag wilt schrijven voor Jij.be of andere leuke sites, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!